Пришкільний табір «Зелений журавлик».  День захисту дітей

«Зелений журавлик- це просто рай. Грай, співай, відпочивай!». Недарма діти вибрали для себе девіз. Адже з першого дня кожний учень в таборі відкриває свої таланти та просто відпочиває душею.

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.

У міському парку культури і відпочинку «Дружба народів» була проведена концертна програма «Свято дитинства першочервневе – це свято для тебе і свято для мене», на якій діти розважалися, стрибали на батутах, гралися на дитячих майданчиках, а також безкоштовно ласували морозивом.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

день дитини 20180601_112609

?

?

?

?

?

20180601_111552

?

?

20180601_105015

Залишити відповідь