Завершився районний зліт команд ЮІР

З метою активізації роботи щодо запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму та  організації змістовного дозвілля дітей 7 квітня на базі Підгороднянської школи відбувся  районний зліт ЮІР. Місто Первомайськ представляла    команда  школи «Автостоп».

Змагання загонів ЮІР  проводилися за чотирма основними етапами: «Теоретичні знання Правил дорожнього руху», «Юний регулювальник», «Велоестафета», «Тематичний урок з безпеки дорожнього руху – агітаційно-пропагандистський виступ команди».

На першому етапі змагання   члени загону ЮІР давали письмові відповіді на запитання щодо Правил дорожнього руху.   Запитання були  складні,  адже  відображали різні транспортні ситуації. У конкурсі “Юний регулювальник” капітан загону демонстрував  жести регулювальника. Треба зазначити, що команда «Автостоп» була визнання найкращою на даному етапі У “Велоестафеті”  четверо учасників   проїжджали  завданим маршрутом, виконуючи при цьому різні за своєю складністю фігури.

Однак, звичайно, що з усіх вищеназваних етапів змагання найцiкавiшим виявився конкурс агітбригад. Його учасникам необхідно було за  десять  хвилин виступу розкрити головну тематику – пропаганда безпечної поведінки на вулицях і дорогах, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, популяризація діяльності поліції та загонів ЮІР.   Яскравий виступ  команди   «Автостоп» не залишив байдужих нікого і тому команда  посіла гідне,  третє місце. Вітаємо наших призерів!

IMG_0533 IMG_0546 IMG_0577 IMG_0589

Залишити відповідь