День Соборності України

Щороку 22 січня українці відзначають День Соборності України. Цей день є святом для всіх громадян, символізуючи їхнє прагнення до єдності, свободи та неподільності державних територій. «Ми — єдина держава, і ніякий ворог не зможе зруйнувати її» під таким гаслом відбувся тематичний день у гімназії.
Учні початкової школи створили галерею малюнків «Україна єдина»(3б клас), готували сердечка Єднання(2бклас), переглядали презентації, розмалювали ланцюжок єдності. (2а), проводили вікторину (4а), годину спілкування « Сила нації- в її єдності»(1б,3а, 4б).
До історичного марафону «Наша єдність, наша зброя» долучилися учні 7,9 класів. Учні 7б класу створювали інформаційний аркуш «Україна -єдина соборна держава», де юні патріоти змогли написали листи побажання нашій Україні. Година спілкування «Злиття в єдине ціле. День соборності України як символ єдності та взаєморозуміння всіх народів нашої країни» об’єднав для розмови учнів 6б класу. Не були осторонь і вчителі- предметники. Так на уроці з інформатики «Мультимедіа: Створення листівок і плакатів у сервісі Canva» учениці 8а класу презентували свої творчі роботи. Усі бажаючі учні могли перевірити свої знання у рамках інформаційних хвилини, усних вправ та вікторин під час уроків математики, географії, біології.
Пам’ятаємо, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Залишити відповідь