Інтегрований урок у 6- Б класі: трудове навчання + історія.

Тема: Страви Української національної кухні.

Вчителі: Лящевська О.В., Могильна С.М.

На уроці дівчата 6-Б класу поглибили знання з історії України, прослідкували еволюцію розвитку українських народних страв. Познайомили присутніх з особливостями їх приготування(гречана каша, вареники, домашня ковбаса), та інші. Левкович А. та Рибак А. приготували комп’ютерну презентацію Федорова В. розповіла про українську кухню в давнину, Лабара О. ознайомила з сучасними стравами. Ганжа А., Бродовська М. показали майстер – клас по виготовленню лілії з паперової серветки для сервірування святкового столу. Також дівчата виконали практичну роботу «Виготовлення завиванців з повидлом». В кінці уроку діти продегустували приготовлені страви та пригостили присутніх.

IMG_20170516_082755 IMG_20170516_090444 IMG_20170516_093454 IMG_20170516_095158 IMG_20170516_100725 IMG_20170516_112748 IMG_20170516_113346

Залишити відповідь