Нарада “Про роботу гімназії з охоплення навчанням здобувачів освіти”.

27 березня відбулася нарада з питань охоплення навчанням здобувачів освіти, контролю та супроводу сімейної форми здобуття освіти, подолання освітніх втрат та виявлення і підтримки дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Слухали директора Тетяну Пустову, соціального педагога Ольгу Волощук, які проаналізували стан охоплення навчанням та відвідування занять у закладі за дистанційною та змішаною формою навчання здобувачів освіти. Заслухали звіти всіх класних керівників. Наголошено на важливості ведення щоденного обліку відвідування та необхідності посилення співпраці з батьківською громадою щодо з’ясування причин відсутності дитини на уроках. Всі пропуски навчальних занять мають бути підтверджені довідками від лікаря або записками від батьків про причину пропусків.

Заступник директора Галина Тараненко винесла на обговорення важливе питання подолання освітніх втрат як індивідуального, так і системного характеру. Після обговорення заступником директора були надані пропозиції щодо ефективної діяльності закладу з цього важливого питання та ухвалені виважені рішення, які сприятимуть здійсненню допомоги кожному здобувачу освіти з подолання прогалин у знаннях та надання підтримки у процесі просування кожною дитиною індивудіальною освітньою траєкторією.

Залишити відповідь