Інструктивно-методична нарада

На виконання рішення колегії управління освіти від 29.12.2023 р. № 274 педагогами закладу розглянуто питання (06.02.2024 року) охоплення навчання здобувачів освіти, які вчаться за сімейною, дистанційною та змішаною формами навчання.

Прийнято рішення здійснити моніторинг щодо стану залучення дітей до освітнього процесу, надання консультаційної допомоги учням які на сімейному навчанні та необхідності посилення контролю за відвідуванням занять дітьми 1-4-х класів, які вчаться за змішаною формою.

З другого питання слухали заступника Галину Тараненко про обов’язковість виконання Положення з охорони праці та безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу. Окремо наголошено на важливості своєчасної привентивної роботи з попередження травматизму серед учнів, проведення бесід та інструктажів, важливості цільових інструктажів з учнями, які прибувають до закладу.

Вирішено поширювати інформацію і серед батьків з метою формування у дітей навичок безпечної поведінки, посилення їх відповідальності за здоров’я та життя дітей у період освітнього процесу за дистанційною формою.

Залишити відповідь