Daily Archives: 10 Травня, 2017
Інтегрований урок у 6- Б класі: трудове навчання + історія.
Тема: Страви Української національної кухні.
Вчителі: Лящевська О.В., Могильна С.М.
На уроці дівчата 6-Б класу поглибили знання з історії України, прослідкували еволюцію розвитку українських народних страв. Познайомили присутніх з особливостями їх приготування(гречана каша, вареники, домашня ковбаса), та інші. Левкович А. та Рибак А. приготували комп’ютерну презентацію Федорова В. розповіла про українську кухню в давнину, Лабара О. ознайомила з сучасними стравами. Ганжа А., Бродовська М. показали майстер – клас по виготовленню лілії з паперової серветки для сервірування святкового столу. Також дівчата виконали практичну роботу «Виготовлення завиванців з повидлом». В кінці уроку діти продегустували приготовлені страви та пригостили присутніх.